Ervaringen, hahaha... OW én ADRES VOOR KAARTJES!! - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Tom Seising - WaarBenJij.nu Ervaringen, hahaha... OW én ADRES VOOR KAARTJES!! - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Tom Seising - WaarBenJij.nu

Ervaringen, hahaha... OW én ADRES VOOR KAARTJES!!

Door: Tom

Blijf op de hoogte en volg Tom

26 September 2007 | Spanje, Cádiz

Nou hier ben ik weer ff met een verhaaltje (omdat ik dit weekend ga feesten en dus maybe niet op internet kom:P)

Nou vrijdag gaan we dus met onze stagebegeleider van Aguas (Antonio the Pictureman) naar Chiclana:P Daar gaan we naar zijn ´bijbaantje´ kijken (hij wilde dat ons zooo graag laten zien, nja dan gaan we maar ff he:P). Hij doet namelijk nog iets met ouderenverzorging en die mikmak. Ff koekeloeren of dat gesellig is hahaha. ´s Avonds eten we dan bij hem thuis.
Na et eten gaan we naar mr. Robert (zoon van Michelle en Gerard), ff dikke party bouwen daaro met de engelse dames (neej ik gedraag me wel!!), want Michelle en Gerard zijn tog in Nederland nu:P
Nja, dat gaat door tot zondag en dan gaan we weer naar Cádiz.

Nou, afgelopen week hebben we wat dingen meegemaakt:
Ik heb de ALLERGOORSTE GADVERSE ROTZOOI uit mijn hele levensgeschiedenis op!! Één of andere fatsige salade die naar verbrand plastic smaakte! Vraag maar aan Marijn kmoest bijna kotsen!

Nou op et werk gaat alles zijn gangetje, beetje een waterwoordenboek aant maken en veel parken enzo bezocht. Meeste tekst is nu wel af int engels en nederlands, spaans moet nog grotendeels. Verder niet egt veel over te melden:P

We zijn van slaapkamer veranderd, omdat die kut badkamer nu helemaal overhoop ligt. Alles is eruit gesloopt. Nu slapen we op de kamer van de zoons van die vrouw. En moeten de centrale badkamer gebruiken (en ja die is fatsig goor!!). Ze zouden maandag beginnen met verbouwen, mja et is spanje en ze zijn dus idd nog niet bezig:P

Verder wil ik wel es weten hoe alles in nederland gaat en hoe et met jullie is!!! VTELL MEEE PLEASEEEE!!:P

OWJAH HIER FF ET ADRES VOOR KAARTJES ENZO:P!!:
Familia Aguilar
t.a.v. Tom Seising
Calle Garcia Carrera
11009 Cádiz N2-4A
España/Spanje

STUREN DUS!!:P

Nu gaak weer afsluiten, want me internetkosten knallen weer et gebouw uit:P

ik spreek jullie laterjess en houd jullie taaaaaai!! HASTA LUEGO (tot laterzz) kuss Tom

• 26 September 2007 - 17:11

Marijn:

ja inderdaad fatsige salade 2 dagen derna kwam die nog omhoog ook al hadk maar een hapje op.....

• 27 September 2007 - 09:02

Desire:

Hallo Tom
    Even een berichtje uit neede Het was wel even moeilijk op op je site tekomen omdat de muis het niet goed doet en je moeder dacht dat het er aan lag omdat we geen matje er onder hebben liggen maar dat is niet het geval omdat hij het anders ook wel doet Maar zoals je ziet is het gelukt. Hoe is het in het warme Spnje hier is alles goed we zijn al druk aan de voorbereidingen bezig voor ons feestje. Bert heeft een andere baan en is weer aan het leren dus een studiebol in hius, en Sietske is ook met een curcus thuisstudie bezich, dus zoals je lees weer een boel veranderingen. Het onze pup gaat het prima die is als bijna net zogroot als Floyd, heel lief eet de ene na de andere kussen op maar als het daar bij blijft valt het nog mee
    Daar kan ik altijd later weer een ander hoesje ommaken. Het is hier nu echt herfst maar dat is ook wel lekker.De eikels en het blad vallen al goed is daar heb ik een maar maal per week een leuk werkje aan kruiwagens vol Gelukkig kan ik die bij de gemeente storten.Met Femke en Marchel gaat het ook heel goed.Nou tom hou je haaks nog veel plecier en ik meld me wel weer, en als de muis het weer goed doet bekijk ik je site liefs en een knuffel uit Neede Desire

• 28 September 2007 - 14:52

As:

Heej Tommetje,..

nou je wilde weten hoe het hier ging,.. het is koud, soms wel lekker als de zon schijnt,.. verder is hier niks te beleven,..gister(donderdag 27sept) naar het casino geweest voor het eerst,.. nou ik heb 4 euro verloren (snap helemaal niks van die kasten, dus heb maar wat gedrukt:P) en er een bult aan over gehouden,..marloes van de berg die liet een muntje van de trap vallen(waarde muntje: 50 euroCENT) dus ik wil die oprapen stoot ik mijn hoofd aan de trapleuning:s echt weer iets voor mij en nu heb ik een bult op mijn hoofd,.. oohja heb een nieuw matras gekregen dus heb deze dagen lekker geslapen:P,.. vanaaf ga ik misschien naar druten,. en ga niet drinken denk hahaha,.. jij hebt het daar ook wel naar je zin zo te lezen, ben wel een beetje jaloers op jou hoor altijd maar feesten enzo,.. verder heb ik eigenlijk niks meer te vertellen en je mist hier ook niet echt veel(qua gebeurtenissen dan)op school is het TOT NU TOE rustig heb 2 dagen in de week vrij, de donderdag en vrijdag dus lekker lang weekend,.. eigenlijk is het dan de bedoeling dat je iets voor school gaat doen,. maar lang in bed blijven liggen is dan wel erg verleidelijk hahaha,. nu ga ik echt stoppen want anders gaat het weer helemaal nergens over,.. Ik lees allemaal wel weer hoe het met je gaat, hou het iig in de gaten en spreek je wel weer op msn!!

xxx Kusjj Astrid

• 29 September 2007 - 12:06

Ger ( De Buurman ):

ha die Tom.
    je maakt het prima zo te lezen. de tijd gaat snel he.veel leuke foto s en filmpjes heb ik nog nietgezien. je moet deze weblog wel benutten hoor. kun je op het eind een mooi boek van al die berichtjes en foto s laten maken.leuk voor later.
    je zult straks het eten van je moeder wel weer gaan waarderen.
    hier is alles prima.
    Groetjes van de buurtjes en gauw weer tot schrijfs. Groetjes Ger

• 04 Oktober 2007 - 05:30

Mama:

hoi Tom , even de laatste berichten uit Druten. Mike is behoorlijk ziek. hij heeft longontsteking, hij heeft hoge koorts en pijn in zijn rug en bij zijn hart. Dat komt door de ontsteking. Hij heeft antibiotica gekregen. Woensdag even naar hem toe gegaan, de koorts was al iets gezakt, maar hij heeft al dagen niets gegeten. Het kan nog wel een weekje duren voordat hij weer helemaal opgeknapt is. Vandaag gaat Harry naar de kapper, is hard nodig. Papa brengt hem vanavond naar Debbie en Dennis, hij blijft daar 3 nachten. Wij gaan morgenvroeg,al om 06.30 uur, met 5 bussen naa Antwerpen. Om 08.15 uur krijgen we al koffie met gebak. 's morgens een stadswandeling, daarna lunch en 's middags gaan we naar de dierentuin, daarna buffet en 's avonds uit. We verblijven in Holliday Inn, leuke verjaardagsparty he met 288 mensen.
    Volgende dag na het ontbijt zijn we"vrij"" 15.30 uur terug en daarna een grillbuffet, dat wordt weer flink eten en drinken, daarna maar weer flink aan het shaken. Lijkt me wel gezellig, papa heeft niet zoveel zin. Zondagmiddag vanaf 15.00 uur vieren we de verjaardag, het wordt erg druk, uit Lobith komen ze met oma S. en Desire en Bert met oma G. Gezellig, papa heeft de volgende dag vrij, kunnen we bijkomen van het weekend.
    Heb je de laptop al opgehaald, goed aangekomen?
    Zeg Tom is er in Cadiz een sportschool?
    Is misschien wel leuk om daar een paar keer in de week naar toe te gaan.
    Goed tegen de verveling en goed voor je conditie, altijd op kantoor en veel bier
    vet eten, daar krijg je een buikje van ha, ha.
    Nou dat was het weer, tot schrijfs.
    Knuffel en een dikke kus ook namens papa.

• 04 Oktober 2007 - 16:07

Ash:

thnx tom,,
    me ma maakt nu salade klaar..
    hebber nu egt zin in!! =P
    just kidding.. (maar ik eet wel echt salade)

• 05 Oktober 2007 - 08:43

Jtje, Metje, Fje:

hallotjes,
    Nartuurlijk zitten wij in de les weer eens Heel Goed op te letten (als je vraagt welke les het is weet ik het niet)
    we wilden even kusjes sturen vanuit holland alleen helaas er is maar 1 blondine ;) dus de keus is dus heel snel gemaakt de kusjes van de blondine gaan nu in de envelop. de envelop wordt nu met liefde dicht gelikt (gesabbeld), er word een airmailsticker opgeplakt. En hij vertrekt, en vliegt naar Spanje.
    Hij zal vanacht aankomen laat ons weten waar het laatste kusje plaats heeft gevonden!! (het waren er 101) Er wordt (veel) aan gedacht, door een of ander blond wijfje? :s Wij gaan maar eens even onderzoeken welke les we nu hebben!! Tot snel Xxx van uit het (niet) zonnige Holland