Weet ik niet :P - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Tom Seising - WaarBenJij.nu Weet ik niet :P - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Tom Seising - WaarBenJij.nu

Weet ik niet :P

Door: Tom

Blijf op de hoogte en volg Tom

29 Augustus 2007 | Spanje, Cádiz

Vrienden, familie en buitenlui :P

Vndaag niet zoon lang berichtje, want heb enorme koppijn(2de x al in 1,5 week (lijkt op migraine)), oeioeioeiii :(

We hebben de laatste dagen vooral in cadiz gewandeld. Gekeken naar de stad en haar opbouw. Ook zijn we naar eeen aantal renovatiewerkzaamheden van de oude riolering wezen kijken! Was heel interessant om te zien. Sommige dingen worden egt klungelig gemaakt :P

Verder hebben we nog een arrestatie gezien:P dat gaat wel ff anders dan in nederland:P er word hier flink op los geslagen door de politie hahaha:P

Volgende week maandag komt trouwens de chef weer terug van vakantie, dan kunnen we egt pas met werkzaamheden/verslagen beginnen :P

verder gaat alles goed met ons!! hopelijk gaat alles in nederland ook zijn gangetje:D

Bedank dat jullie reageren op onze berichtjes:D BLIJF DAT VOORAL DOEN HAHAHA!!:P

voor nu zeg ik: latertjezzz en hou jullie taai

dikke kuss van Tom

• 31 Augustus 2007 - 06:36

Siets:

Lieve tom:D
    Hoeist het met je koppijn:S?
    Ik wilde ff zeggen dat k t erg leuk vind dat je berichtjes opzet:D leuk dat we t hier een beetje kunnen volgen:D
    Ik zit nu in de media op pax. jaa.. dat gaat ook gewoon door terwijl jij daar een paar dagen 'vakantie zit te vieren'
    Maar nu ben je toch met je stage bezig en echt werken:P?
    wat eet je daar:P nog aanraders;)?
    Hier is alles bon,
    Zaterdag make your move en die week erop appelpop:D

Ik spreek je
    (L) x x x

• 31 Augustus 2007 - 12:21

Pa En Ma Seising:

hoi tom, vervelend die hoofdpijn, komt het niet van het bier of van de mooie signoritas? Veel water drinken, helpt nog weleens. Zijn jullie nog steeds aan het fotograferen? Heb je al gehoord wat er verder met jullie gaat gebeuren, of hoor je dat pas als de chef terugkomt? Met ons gaat alles goed. Vorige week vrijdag hebben verjaardag van Mike gehad, was gezellig, lekker buiten gezeten, zondag zijn we vanuit Nijmegen met de trein naar Arnhem geweest, Living Statues, bekeken, erg mooi, knap hoor.
    Daarna hebben we met de buren wat gedronken en 's avondsbij Bas en Sandra samen met haar ouders gebarbequed, ook erg gezellig en lekker.
    Afgelopen donderdag zijn papa en ik met Mike en Larsnaar Slagharen geweest. Ze vonden het geweldig en ze zijn ontzettend lief geweest. Volgende week moet Mike ook weer naar school. Volgende week is Bas jarig en de week erop Lars. Ik schiet wel zolang voor, en zet jouw naam wel bij op de kaart.
    Kun je binnenkort het adres doorgeven, vragen de oma's naar.
    Is er nog iets wat je mist buiten ons ,ha,ha,
    Pindakaas of pasta of zo, of hebben ze ook lekkers voor op brood
    Heb jij het vorige bericht wel binnengekregen? Wij zijn je echt nog niet vergeten hoor, maar soms denk ik dat het niet goed verstuurd is.
    a.s. zondag ong, 18.00 uur bel ik je eventjes op, oke, ik weet niet waar het streepje zit wat op de ,e, moet.
    Hoop dat alles goed blijft gaan, maar dat zal wel lukken, niet te hard werken, hum, hum. Veel liefs en de groeten van papa en van mij!!

• 02 September 2007 - 18:32

Ashley:

zozo.. dus maandag gaat het echte leven beginnen!!
    ben benieuwd je meotmaar ff melden hoe het voelt.. (om echt te leven bedoel ik)
    elke dag werken en ver weg van huis.
    ik denk dat het wel zal bevallen!!
    kijken of je tijd kan maken voor je nieuwe vriendinnen en NATUURLIJK je oude!!
    ik moet zeggen hier in Nl gaat het goed..
    je raadt nooooit wat ik gedaan heb!
    samen met Wim de tent opgezet aan de waal!!
    heb lekker gekampeert en over het strand gerend midden in dew nacht!!
    volgedne week is appelpop..
    jammer dat je er niet bij zult zijn!!
    maar ach volgend jaar weer een jaar!!
    geniet zeeeeee!!
    haha en werk ze!!
    Kuskus

• 04 September 2007 - 09:47

Marius:

hi Tom & Marijn

ff postje maken.
    omg kheb de foto's gezien.
    zo te zien genieten jullie wel van het leven in cadiz. ;)

Wat voor werk doen jullie daar igg?

Groettjes Marius

P.S. leef je maar een beetje uit daar dat mag wel :D
    jah je hebt mijn goedkeuring.
    like you need it.