Jaja, weer een beriggie - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Tom Seising - WaarBenJij.nu Jaja, weer een beriggie - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Tom Seising - WaarBenJij.nu

Jaja, weer een beriggie

Door: Tom

Blijf op de hoogte en volg Tom

14 September 2007 | Spanje, Cádiz

Eeey vrienden, hier weer een beriggie vanuit het NU WEL zeer zonnige Spanje:D

Eerst even de vraag van mijn ma beantwoorden:P Het meest mis ik de gewone oerhollandse BOERENKOOL!:P

Nou, wat hebben we de afgelopen week zoal gedaan?
Eigenlijk erg weinig:P Door de regen van de afgelopen week zijn we bijna niet weggeweest.
Op het werk gaat alles erg goed, we zijn al erg ver met het verslag (verder dan ik dacht:P). Het begint nu al een flink boekwerk te worden:P hahahah...
Vanavond gaan we naar de haven, we hebben van Jorge (vriend van de dochter waar we verblijven) gehoord dat daar et uitgaansleven is. FF tjekken dus:P

Verder heb ik niet veel te melden...
Alles gaat nog steeds goed (al mis ik thuis af en toe wel hoor:O)(en het rondhangen met vrienden was tog ook altijd wel erg leuk:D, dat mis ik dus ook)

Mja, genoeg gejankt:P
Mensen tot snel!! En houd jullie taai!!:D
Dikke kuss van Tom

• 15 September 2007 - 17:12

Frank:

Aahww poeppiej toch.

Alsje terug bent keertje
    paintballe?

• 18 September 2007 - 15:07

Astrid:

nou hier is het maar mooi K*T weer,.. hele dag in de regen,. moet je met die bussen naar huis,.. maar donderdag en vrijdag ben ik vrij,.. wat een leven,.. ik ga nu ff je foto's bekijken(loop een beetje achter, mja student zijn is zwaar!!) hahaha dus nu ga ik stoppen,.. zie het wel weer!!

xxxKusjj as