Perdone dat et zo lang duurde!!
Door: Tom
Blijf op de hoogte en volg Tom
23 Oktober 2007 | Spanje, Cádiz
Heej mensen!!
Srry dat het zo´n tijd heeft geduurd voordat ik weer een berichtje plaatste, maar de internetverbinding was 3x klote hiero!:O
Mja, hier is dan mijn beriggie:P
We hebben het verslag nu helemaal af (nog niet geprint). Het heeft ongeveer 250 pagina´s dus da wordt nog wat met meenemen naar Nederland:P hahahah.
Mijn haar is trouwens weer flink aangegroeid, dus mam ik kom weer goed behaard (ofzoiets) terug:P hahaha.
Dit weekend zijn we trouwens uitgeweest, en ik moet zeggen dat dat erg gesellig was! Lkkr gedanst ook dit keer:D (en ook lkkre alcohol:P want tja moet wel gewend eraan blijven, anders drinken zelfs MARK en JEROEN mij er uit:P)
We zijn dit weekend ook nog even naar San Fernando gegaan. Dat is een stad naast Cai (Cádiz). Daar is een groot winkelcentrum (Bahía Sur). Natuurlijk heb ik daar weer een shirt gekocht, en wel met sesamstraat erop hahahaha:P
Verder hebben we niet egt veel gedaan.
Owja, ik ben bijna jarig dus plan maar vast een feestje voor als ik terugkom!!
(waah 1 nov. alweer 20:|)
Mja, ik ga weer afsluiten. Kzit namelijk illegaal op deze site onder werktijd, hahahaha. Neej hoor, das nie erg:P
Nja, tot schrijfs!!
En houd jullie taai, dat probeer ik ook nog steeds ff:P
Dikke kus van jullie HOMIE,
Tom
Mja, hier is dan mijn beriggie:P
Verder hebben we niet egt veel gedaan.
Owja, ik ben bijna jarig dus plan maar vast een feestje voor als ik terugkom!!
(waah 1 nov. alweer 20:|)
Nja, tot schrijfs!!
En houd jullie taai, dat probeer ik ook nog steeds ff:P
Dikke kus van jullie HOMIE,
Tom
24 Oktober 2007 - 17:32
Mama:
Hoi Tom, even een reactie op jouw reactie.
Het pakje is wel erg snel aangekomen, was de bedoeling ongeveer met je verjaardag. Is alleen van papa en mij niet van de rest, dus je hoeft ze alleen maar voor de kaarten tekeningen en evt. foto's te bedanken.Het viel nog niet mee hoor een pakje te versturen. Ik ben 3x naar het postkantoor gegaan met een doosje. Eerst mocht het niet meer dan 2kg. wegen anders werd het veel duurder, nou die pindakaas was al wel 1 kg. dus daar zat ik al gauw boven het gewicht, weer naar huis en er van alles bijgekocht, ook pasta, weer een doos gemaakt, laten wegen en nu was die boven de 5kg. weer een nieuw pakketje gemaakt, pasta er weer uit en ja hoor nu was het goed, dat doe ik dus maar 1x. Je keek er wel van op zeker, lijkt me zo leuk om dingetjes uit Nederland te krijgen als je in het buitenland zit.Hebben ze daar ook tijgernootjes, ik heb ze in Turkije nog nooit gezien ook toostjes heb ik in het buitenland nog nooit kunnen kopen, ik hoop dat je ervan geniet en bij alles wat je eet even aan ons denkt. Als je jarig bent bellen we wel even ong. 18.00 uur en dezelfde dag zet ik ,van oma en van ons, geld (kadootje)op je rek.
En heb je samen met Martijn al leuk geknutseld en gekleurd? HA,HA,HA.
Nou jongen, het ga je goed, groeten van ons allemaal en een dikke kus en knuffel van papa en mij.
WIJ BELLEN OP 1 NOV> DOEI. -
25 Oktober 2007 - 12:39
Tom:
Eey ma!
Echt heel erg bedankt nogmaals:D kvond et echt heel leuk:D
Dat et zoveel moeite heeft gekost had ik nooit gedacht:P kdacht alleen dat dat hier in Spanje voor kon komen hahahah!:P
Kvond et echt super om weer eens NEDERLANDSE dingen te zien EN te (gaan) proeven hahahah.
Ze hebben wel een soort toostjes maar nie zo lkkr als van thuis:P
En tijgernootjes, ho maar, chips is hier 3x niks (alleen Pringles:P).
Leuk dat je me ff belt op mn verjaardag, dan praten we wel verder!
Bedankt bedankt bedankt voor ALLES!:D
dikke kuss van MIJ!! -
29 Oktober 2007 - 09:29
Ashlie:
leuke verhalen daar joh!!
zo maak je nog eens wat mee!
zozo maar je bent al bijna een TIGer!!
hahah jaja dan zit je er aan vast.. eens een TIGer altijd.. (okee totje honderd word)
pff strax lekker naar stage..
IN DE REGEN!! heb jij eigenlijk al regen gezien?
O go to go...
stage is waiting
xx -
29 Oktober 2007 - 18:26
Frank:
Heej tommie boy,
kom maar snel thuus man.
Nog 1 maand toch?
Kan je al een beetje spaans?:P
Nja succes verder nog!
laterrzzorr -
31 Oktober 2007 - 17:24
Dennis & Debby:
Haaaaaalllllloooooo, gefeliciteerd met je verjaardag. Drink er maar en van ons.
Tot in december. Groeten Dennis en Debby -
01 November 2007 - 07:34
Roy.C:
heey Tom jonge:D
alles een beetje goed daar?
Gefeliciteerd met je verjaardag:D
groetee Roy -
01 November 2007 - 08:33
Jilly:
Hey Tommie,
Alles goed?
En gefeliciteerd met je verjaardag Xxx
Heb een fijne dag en tot snel.
Liefs Kusjes Jilly
P.s Groetjes van Inge en de felicitatie's -
01 November 2007 - 15:27
Gerard Pijnappels:
Tom,
Van harte gefeliceerd met je verjaardag.
Ik wist niet dat je tot de aller heiligen behoorde.
Ik ben zelf in de herfstvakantie in Madrid geweest. Dus ik zat al aardig in de richting, maar had geen tijd om langs te komen.
Ik ben benieuwd naar jullie rapportage.
Ik verwacht bnnen kort ene e-mail van jullie.
Doe Marijn de groeten. -
02 November 2007 - 12:31
Siets:
Haay tom!
Hartelijk gefeliciteerd met je 20ste verjaardag! ja sorry ik was je helemaal vergeten:( je bent ook zo ver weg. t duurt niet lang meer en je komt al weer terug! Kei leuk tom:D geniet er maar van!
XXXX Siets -
02 November 2007 - 18:49
Jill En Marjolijn ;):
Hey Kleine Tom,
Alles goed?
En een leuke verjaardag gehad?!
Ik hoop het wel.
Met ons gaat alles goed wij zijn even 152 foto's aan het maken!!! :P hihi
Maar we gaan were verder want we willen de 200 halen.
Kusjes Tot Snelliieee Van Jill & MarjolijnTJE -
03 November 2007 - 17:43
Marco:
Yo lange, nog gefeliciteerd he! 20 alweer.. lache om niet thuis te vieren je 20e verjaardag, ik ga je nadoen volgendjaar:D maar dan ergens in Australie.. have a nice time in spain..
laterrr gr Marco en de rest -
04 November 2007 - 14:04
Astrid:
Heej lieve tom,..
Laat ik een beetje orgineel zijn:P Hoe was je verjaardag in Spanje;) hahah heb je alle slingers enzo opgehangen?? ik ben van de week nog bij je ouders langegeweest en koffie gedronken was gezelllig!! alleen wel gek dat jij der niet was hhahah,..
Jaaaa nou ben je twinTIG en van die tog kom je nooit meer af hahaha,.. is niet erg hoor, vind je dan nog steeds heeeel aardig:P
Nou volgende week(9-11) na de LESTE MERT!!!! ga ik een weekendje weg met de meiden uit mijn klas,.. heb der wel heel veel zin in!! nou ik stop der maar mee, schrijf wel weer iets als het iets zinnigs is,..
Ohja,.. ik zal me taai houden, jij vast en zeker als ik hoor wat je allemaal eet daar hahahah,.. spreek je snel
(K) Kusjj -
06 November 2007 - 17:12
Yvet:
jeeeeeeetje, wordt hier nog ergens mijn briljante cadeau nog vermeld?
xx houvanje -
07 November 2007 - 11:20
Mama:
ha die Tom, nog wat meegemaakt vanaf 1 nov.? Vertel eens wat over het uitgaan met die Hollandse meisjes, wel leuk zeker om weer met anderen Nederlands te kunnen spreken. Kunnen jullie Cadiz en het uitgaansleven laten zie. Zijn er leuke meiden bij? Heb je verder nog wat aan je verjaardag gedaan, getracteerd op gebak enzo? Wij hebben 's avonds lekker bossche bolletjes op en een wijntje gedronken op je 20 ste verjaardag.Vrijdagavond is Astrid een poosje geweest, gezellig bijgekletst over van alles en nog wat. Zaterdagavond zijn Gerard en Lilian geweest, was ook gezellig, zondagmorgen ben ik naar oma Giezen geweest, was alweer 6 weken geleden, opa was natuurlijk weer fietsen, Over 2 weken hebben we het feest van Dees en Bert, ik heb er echt zin in, jammer dat jij er niet bij bent.
In het weekend van 7 dec. hebben we een huisje geboekt, gaan we nog lekker even weg met de hond in de bossen, heel mooi park in Overijssel, pas nieuw, hele leuke bungalows. a.s. Vrijdag is Sandra jarig, zaterdagmiddag moet Lotte optreden in het Agora theater, samen met de kinder van het kinderdagverblijf, het is voor een goed doel, ze moet een leeuw zijn. We gaan samen met de ouders van Sandra en natuurlijk Bas en Sandra zelf kijken, ben benieuwd. 's Avonds gaan we naar Ada en Peter, dus zoals je ziet hoeven wij ons niet te vervelen. Morgen is het Letste Mert, ik ga de hele dag op de Kasteelhof helpen bedienen met erwtensoep en borreltjes uitdelen voor bewoners en bezoekers. Hoe gaat het met je stage, heb je al een andere opdracht gekregen, iets waar je meer lichamelijk moe van wordt, en ben echt benieuwd hoe je er uitziet, stuur eens een foto op, ben je aangekomen van dat vette eten, als je thuiskomt mag je de eerste week zeggen wat je eten wilt en daarna weer aan de shake en de gezonde hap, is het vet er zo weer af, ha ha. Nou jongen verder heb ik niet veel meer te vertellen, laat weer eens wat van je horen. Dikke kus en een knuffel ook van papa, doei, mama.
Oja, het geld voor bloemen voor Dees en Bert en de verjaardag van Sandra boek ik over van je rek.